booked.net
Cumartesi, 25
7 Günlük Hava Tahmini

BAŞKAN YILDIRIM HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

Elmakaya Belediye Başkanı Mehmet Emin YILDIRIM, Elmakaya halkının Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Başkan YILDIRIM, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren Bayramın yurdumuza ve insanlığa sağlık barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti;

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Güzel ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutluyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu duygularla, Elmakayalı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”

Copyrigt © 2020 Elmakaya Belediyesi | Belediye Web Sitesi: AZES Bilişim Teknolojileri